Over 

Hoi! Mijn naam is Saar, 38 lentes jong en ik woon met mijn gezin in een klein dorp in het Zuid Oosten van Brabant.

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning en hier in 2020 een uitbouw van 25m2 aan laten bouwen. Hier hebben we een prachtige keuken gemaakt, onze droom van een grote leef keuken werd hiermee werkelijkheid. We hebben in dezelfde periode ook de hele beneden verdieping laten stuken, verven en een nieuwe pvc vloer laten leggen. Het is een compleet ander huis geworden waar we nu heerlijk kunnen genieten. 

Je kunt mij omschrijven als iemand die werkt met passie, ik ben liefdevol, creatief, open, spontaan en eerlijk. Als ik ergens mijn tanden in zet dan ga ik er ook vol overgave voor. 

Naast mijn werk ben ik een bezige bij. Ik geniet van muziek en concerten. Ook (ver) reizen staat hoog op mijn lijstje.  Een dagje sauna, borrelen met vrienden en gevarieerd vers koken vind ik heerlijk om te doen. 

Mijn grootste hobby is om lekker te schuiven met accessoires en steeds andere hoekjes in huis te maken. Hiervan deel ik sfeerbeelden, die ik zelf maak, op mijn interieur Instagram @huisvansaar en Pinterest @huisvansaar.

 

Veel plezier met lezen en als je vragen hebt stuur me gerust een mailtje: huisvansaar@gmail.com

Liefs,
Saar