Deens ovale tafel Saar bij v/d Pol Meubelen

Hoe leuk is dat! Wanneer je te horen krijgt dat een nieuw model eettafel vernoemd wordt naar jou!? Dat gebeurde mij toen v/d Pol meubelen vroeg of ik deze nieuw tafel wilde introduceren onder mijn eigen naam: Saar. En wat is deze tafel een black beauty, een superfijne maat met één grote poot in het midden. Hij lijkt wel op maat gemaakt voor de plek waar hij staat in onze leefkeuken.

Van Nederlandse bodem

Deze eettafel is van Nederlandse bodem en Dutch design. De tafel is gemaakt van hoogwaardig eikenhout, wat zorgt voor een duurzame en warme uitstraling. Het eikenhout is geborsteld, waardoor de natuurlijke nerf en houtstructuur benadrukt wordt. Dit zie je goed op de rechter foto hierboven en hieronder als detail. Het eiken tafelblad wordt gecombineerd met een stoere, maar toch elegante zwart metalen poot.

Ruimte zat!

De afmeting van deze tafel zijn 240x100, hierdoor kun je met gemak 6 stoelen kwijt. En doordat het hoofdeinde niet helemaal rond is kun je hier prima nog een zit plek creëren. Hier zit in ons geval bijvoorbeeld altijd onze zoon. Gezellig tussen ons in als het ware. 

Door de slanke zwart stalen poot in het midden van de tafel blijft er veel ruimte over voor je benen. Mocht je eters krijgen kun je aan deze tafel zeker 8 mensen kwijt, wat ik persoonlijk erg ideaal vind! 

De tafel is verkrijgbaar van 160 tot 260cm. De breedte blijft altijd gelijk aan 100cm. Het blad heeft een dikte van 4 cm en een schuine rand, ook wel swiss edge genoemd, voor een moderne en industriële uitstraling. 

Stoelen Alba naturel

Eigenlijk krijg ik de meeste vragen en complimenten over de stoelen die aan de eettafel staan. Dit zijn de Alba stoelen. Ze hebben een bouclé stof in Alpine naturel en een kruispoot welke tevens draaibaar is. De stoelen zijn in4  verschillende kleuren stof beschikbaar.

Dat de stoelen draaibaar zijn maakt het wat gemakkelijker om aan en van de tafel te gaan zonder de stoelen te hoeven schuiven. Wij hebben i.v.m. de PVC vloer wel speciale vilten vloerglijders gekocht om de vloer te beschermen. 

Van de Pol meubelservice

Het duurde ongeveer 12 weken voordat de tafel geleverd kon worden, maar het was het wachten zeker waard! Er wordt vooraf gebeld door het transportbedrijf om een afspraak met je te maken voor de levering. Twee jonge medewerkers van het team brachten de tafel naar binnen en hebben deze terplekke in elkaar gezet. Ze namen al het afval direct mee en zo konden wij gelijk genieten van onze nieuwe tafel!

Blijvertje

Deze tafel is zeker een blijvertje, want zowel de vorm, de afmeting, de slanke poot in het midden, de diepzwarte kleur en het eikenhouten blad is het een prachtig meubel wat gezien mag worden! 

Dit is een samenwerking met v/d Pol meubelen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.