Spiegelwand, een echte blikvanger!

Een kleine ruimte groter laten lijken, dat kan perfect met een grote wandspiegel. Onze overloop was een nietszeggende saaie hal en met de komst van de spiegel heeft het meteen een hele andere look gekregen. Ik heb gekozen voor een spiegel in verzilverd grijs om net wat meer sfeer te geven aan het geheel.

Overloop make-over

De hal was crème kleurig en bedekt met spachtelputz. Daar heb ik eerst verandering in gemaakt. Door gebruik te maken van Alabastine Muurglad heb ik de muur in glad gekregen. Er waren 2 lagen voor nodig, maar ik ben bijzonder verrast door het resultaat. Het is voor een kleine muur prima te doen. Daarna heb ik de muur lichtgrijs geverfd in de kleur  ON00.86 van Sikkens. De plinten en de deuren heb ik wit geschilderd en voorzien van zwarte deurklinken. 

 

Bevestigen van de spiegel

Deze spiegel is 2x1 meter (op maat gemaakt leverbaar in alle afmetingen) en wordt geleverd met een bijbehorende Mirrorfix. Een lijm die de spiegel niet beschadigd en deze letterlijk muurvast zet. Deze heb ik in 5 banen over de lengte van de achterkant gespoten waarna we met z'n tweeën de spiegel op de plint hebben gezet en tegen de muur aangedrukt voor zo'n 5 minuten. Dit was echt heel gemakkelijk.

Afstylen

De vaas heb ik gekocht bij Coppelmans tuincentrum, evenals de pluimen. Met een kleed en een mand maak je de styling helemaal af. De kale muur is weg en de overloop is nu een fijne sfeervolle plek geworden, waar je jezelf ook nog eens van top tot teen goed kunt bekijken. 

 

Zou jij ook zo'n spiegel durven plaatsen? Ik ben benieuwd! Laat hieronder een reactie achter, vind ik gezellig.

Liefs,

Saar

 

 

Dit project is gerealiseerd in samenwerking met Glaswebwinkel.nl

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.