Waarom je voor een ronde salontafel moet kiezen

Je kent het vast wel. Wat je hebt is zeker nog prima, goed en functioneel, maar toch ben je op zoek naar een nieuw fris element in je woning. Dit had ik precies met mijn salontafels. Ze waren nog prima en tóch had ik behoefte naar iets wat meer rust gaf in het geheel. De salontafels die ik had staan kwamen voor mijn gevoel te veel naar voren in de foto.  De nieuwe salon tafels van Zen Lifestyle zijn beter in verhouding tot de grote bank en passen mooier in het totaalplaatje. 

Voordelen van ronde vormen

De ronde vorm die we hadden vond ik fantastisch, en dat het 2 tafeltjes waren is perfect om ruimte te besparen als je het even niet nodig hebt. Maar des te fijner als je een avondje wilt borrelen en meer ruimte nodig hebt voor je eten en drinken. Ik was er al snel uit dat ik daar niets aan wilde veranderen. Dus ik ging opzoek naar 2 ronde tafels!

Met een ronde tafel heb je geen scherpe randjes, ideaal want zo loop je geen blauwe plekken op. Ook super handig met kleine kinderen in huis overigens. De ronde vormen geven een speels effect en breken de rechte vormen in de zithoek (bank, kleed, kussens, wanddoek of poster). Natuurlijk kun je verschillende salontafels ook met elkaar combineren, een leuke set van 2 of 3 maken. Maak gebruik van verschillende hoogtes voor wederom een speels effect. Je kunt kleinere tafels ook gemakkelijk even naar een andere plek verplaatsen.  

Ik zeg niet twijfelen maar ga voor die ronde salontafel!

Details Rollo Salontafel

Mijn keuze valt al vaak op zwart of staal, dit is echt een grote voorkeur van mij in het interieur. Maar met de antiek bronzen bovenkant geven de Rollo salontafels dan toch weer een leuk bijzonder element in je woonkamer. Het maakt het minder saai en er gebeurt iets in het beeld wanneer je een foto of video maakt. 

De bovenkant is antiek brons zegt de beschrijving, welke in het echt meer goud lijkt dan brons. Het onderstel is van zwart staal, hierdoor krijg het die stoere industriële look. De afmetingen van de tafels zijn:

  • 61cm x 61cm x 37cm
  • 76cm x 76cm x 41cm

Dit is echt een mooie slag groter als we hadden. Je schuift ze heel snel uit elkaar door de mooie ronde voet (met de vorige tafels ging dat lastiger door de dunne pootjes). 

 

Levering

De salontafels hadden een levering van 2-4 weken. Na 2 weken werd ik gebeld door de bezorgdienst om een afspraak te maken. Ze hebben bepaalde routes en Brabant is op maandag aan de beurt. Ze belden me dinsdag dus moest nog een kleine week wachten. Een half uur voor aankomst werd ik netjes gebeld dat ze onderweg waren. De mannen hebben de doos exact neergezet waar ik aangegeven had en ze waren keurig en beleefd. Wat een service!

Bij Zen Lifestyle hebben ze ook een hele mooie collectie tv meubels en salontafels waar ik super enthousiast van word! 

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe aanwinst! Nu nog bedenken wat ik met de oude tafeltjes ga doen ;)

 

Vond je het leuk om te lezen? Heb je een vraag of opmerking? Laat dan een berichtje hieronder achter, vind ik leuk!

 

Liefs,
Sarah

 

Dit is een samenwerking met Zen Lifestyle

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.