Op maat gemaakt | Stalen apothekers kast

Een kast hoeft niet alleen handig te zijn, het oog wil namelijk ook wat. En ons oog viel op een stalen apothekerskast van Old Basics. Wat een black beauty! Na lang wikken en wegen en heel internet afgespeurd te hebben naar iets beters, bleef deze kast in ons hoofd zitten. We moesten en zouden deze kopen. En zo geschiede.

Bestellen 

De kast kan je op aanvraag bestellen. Hiervan wordt een nette offerte opgemaakt inclusief de foto en bijbehorende maten van de kast. Na akkoord betaal je 1/3 van de kast aan. Nu gaat het lange wachten beginnen. Ongeveer 16 weken was de levertijd. Hier werden we netjes over geïnformeerd.

Het lange wachten is voorbij

Toen de kast gemaakt was en klaar voor verzending kreeg ik een net mailtje met de foto erbij dat de kast voor ons gereed stond. De resterende betaling moest nog voldaan worden waarna het proces van levering in gang gezet kon worden. Er werd netjes een telefonische afspraak gemaakt voor het afleveren van de kast.

De heren van het transport bedrijf hebben de kast netjes binnen gezet en in elkaar gezet met de bijbehorende bouten. Wat was ik er blij mee!! Eindelijk was het lege stuk muur in de woonkamer gevuld met een prachtig grote hoge kast.

Stalen apothekers kast Demi

De stalen apothekers kast Demi is lekker hoog, namelijk 240cm. Ze hebben verschillende breedtes, die van ons is 120cm breed. Het dichte gedeelte van de kast is 90cm en het vitrine gedeelte 150cm. Lekker veel ruimte om te stylen dus! Doordat de binnenkant wit is en er rondom glas in geplaats is komt er lekker veel licht doorheen en shinen je accessoires des te meer.

De kast is van staal met poedercoating in mat zwart RAL 9005. Hij bestaat uit 2 delen (dicht en open gedeelte) en de planken zitten op een vaste plek in de kast. 

De kast is in elk gewenste maat en RAL kleur te bestellen! Dit is het voordeel van een op maat gemaakte kast.

Styling

Ik heb er speciaal voor gezorgd dat het vitrine gedeelte van de kast niet te vol komt te staan. Een paar verschillende mooie accessoires komen veel beter uit dan een hele kast vol met allerlei snuisterijen, boeken of flessen drank ;)

Ik heb gekozen voor veel persoonlijke spullen afgewisseld met een aantal mooie beelden. 

Koken is een grote hobby van me en een paar mooie kookboeken liggen daarom in de kast. Er staan ook 2 stolpen in met spullen van overleden dierbaren. Japan is een hele grote passie van ons en daarom zie je daar ook wat dingen van terug komen in de kast zoals de Geisha, het Japanse theepotje met kopjes en het fotoboek van onze reis. De andere vazen en beelden zijn gekregen of zelf gekocht. 

Door kleuren te gebruiken die je in de rest van je interieur ook ziet wordt het een heel rustig geheel om naar te kijken.

Onderin de kast liggen een hoop spelletjes en knutselspullen van onze kleine man ;)

Aanwinst

Wat een geweldig mooie aanwinst is deze prachtige kast van Old Basics! Ik had me geen mooiere kast kunnen voorstellen. Hij pas perfect in het interieur en de accessoires hebben een mooie plek in de glazen etalage :)

Zou jij ook zo'n kast in je interieur willen? Laat het me weten in een reactie hieronder, vind ik leuk. 

 

Liefs,

Sarah

Reactie plaatsen

Reacties

Team Old BASICS
2 jaar geleden

Hoi Sarah, wat een plaatje om te zien! De kast wordt heel mooi opgenomen in je interieur. Stoer, stijlvol en sereen tegelijk! Heel veel plezier met je handgemaakte meubel!