Creëer warmte in je huis met gordijnen

Gordijnen zijn sfeermakers, houden kou tegen en zijn heel erg handig om geluid te absorberen zodat het niet lijkt alsof je in een klankkast zit. Daarom zijn gordijnen echt onmisbaar in ieders interieur. Ik mocht van voordeelgordijnen.nl gordijnen naar keuze uitzoeken voor onze slaapkamer en wat ben ik er blij mee!

Keuze maken

Via de mail had ik ontzettend prettig contact met Robin van Voordeelgordijnen. Er werd erg vlot gereageerd en goed meegedacht. Uiteindelijk koos ik voor de Batist lichtgrijs, een inbetween gordijn dat het licht nog fijn doorlaat. Wij hebben overal rolluiken dus het was niet zozeer om het donker te maken in de kamer, maar meer voor de sfeer en het geluiddempende effect. 

Over de stof: een mooie kwaliteit stof met een soepel hangend karakter waardoor deze inbetweens meteen goed in de plooi vallen. De gordijnstof wordt geleverd met een mooie ingestikte loodveter. Ideaal want hierdoor valt het gordijn direct mooi.

Levering en ophangen

De gordijnen werden al na een kleine 3 weken geleverd, zoals afgesproken. Wederom heel fijn en nette service van Voordeelgordijnen. 

De haken zaten er al goed in en het enige wat ik hoefde te doen was ze ophangen en even de vouwen eruit stomen. Ze hingen meteen perfect!

BEFORE                                                                                                                                   AFTER

Perfect

Wat een heerlijke kamer hebben we nu.  Gezellig en toch genoeg licht wat binnenkomt. Doordat je niet door de gordijnen kunt kijken is de privacy ook heel erg fijn. 

Al met al super tevreden over deze upgrade van de slaapkamer. 

Wat vind jij ervan? Laat het me weten in een berichtje hieronder. 

 

Liefs

Sarah

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.