Slaapkamer make-over

De slaapkamer had ik vorig jaar al een kleine make-over gegeven die niet helemaal naar mijn zin was. Ik irriteerde me aan de spachtelputz muur en hier heb ik samen met de panelen van Style4walls een gave oplossing voor gevonden! De kamer oogt nu zoveel gezelliger en warmer. Lees verder als je wilt weten hoe ik deze easy DIY klus heb gefixt.

Style4walls HD panelen

De panelen zijn gemaakt van piepschuim, lekker licht en gemakkelijk te bevestigen met de bijgeleverde kit. Ze zijn bedrukt met een HD houten afbeelding in een grijstint. Ze hebben verschillende motieven en kleuren beschikbaar.

De afmeting is 116 x 50 x 2 cm per paneel. Ik heb er 2 boven elkaar bevestigd. Voor de stopcontacten heb ik gemakkelijk een opening gemaakt met een Stanley mes. Doordat het piepschuim is snijd je hier soepel doorheen.

Er bleef zoals je ziet een klein stukje rand over. Hier heb ik een led strip op gelegd en misschien ga ik hier nog een koof maken. Die ledstrip geeft wel super gaaf licht richting het plafond. Echt heel sfeervol ipv een grote lamp of leeslampjes. 

Naad wegwerken

Voor de naad had ik bij voorbaat al een oplossing, namelijk een wandplank over de gehele breedte. Hiervoor heb ik 3 zwarte schilderij plankjes van 115cm van de Ikea gekocht. Het zijn de Moslanda wandplanken. Alsof het er voor gemaakt was paste het precies vanaf een kast rechts tot aan de gordijnen links. Deze net boven de naad bevestigd met lange schroeven zodat het door het piepschuim in de muur vast zit.

Super fijne plek om te stylen en weg naad! 

Gallerix samenwerking

Van Gallerix heb ik een aantal hele toffe posters met metalen zwarte lijsten mogen ontvangen. Ze hebben een hele gevarieerde selectie aan posters, maar natuurlijk ben ik bij mijn zwart wit stijltje gebleven en heb ik uit die collectie een aantal beauties gekozen.

Ook heb ik nog een aantal wisselposters mee besteld voor de winterdagen. Dus dan kan ik mooi variëren met de seizoenen mee :)

De posters die je hieronder ziet zal ik van links naar rechts:

Calm poster in formaat 20x30

Watercolor Face No2 Poster in formaat 30x40

Torii Gate poster in formaat 50x70

Pine Cone Poster in formaat 20x30

Wish Do Poster in formaat 30x40

Afstylen

Met een aantal kunstplantjes en led kaarsen heb ik het plankje gezellig afgestyled. Zorg altijd dat je in groepjes van 3, 5 of 7 werkt met verschillende hoogtes en structuren. Zo blijft het een spannend beeld om naar te kijken. 

Ook heb ik 2 nieuwe witte nacht lampjes gekocht bij Rietveld. De salontafeltjes van de Ikea gebruiken we als nachtkastje.

Het beddengoed en sierkussens zijn zoals altijd van Moyha, mijn all time favorite beddengoed! Gemaakt van natuurlijke stoffen zoals wol en katoen. Ik ben er echt dol op! Wij trouwens alle drie hier thuis :D

 

Liefs,

Saar

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.