Halloween decoratie

Halloween vind ik eigenlijk toch wel de leukste feestdag en ik vind het super tof dat het steeds meer naar Nederland is overgewaaid. Met onze voorkeur voor zwart interieur en onze muzieksmaak (metal) hebben we altijd al een facinatie gehad voor schedels, spinnen en alles wat ermee te maken heeft. Mijn zoon en ik konden dan ook niet wachten om het huis alvast een beetje in de sferen te brengen. Ik heb ervoor gekozen om de tv hoek om te toveren in dit thema. 

Shoppen voor Halloween

De beste plek om aan je Halloween decoratie te komen is nog altijd een feestwinkel. Hier hebben ze vaak het grootste assortiment aan deco spullen en attributen. Wij kopen elk jaar iets erbij en ik vind het tof om hiermee toch een sfeer te creëren die geen bakken met geld kost. 

Alle spullen die op de foto's staan zijn onder de €10. De meesten zijn gekocht bij SoLow, voor degene die dit niet kent, dit is een enorme winkel met allerlei feest en thema artikelen. Ze hebben elk jaar een halve afdeling vol met Halloween hebbedingetjes.

Ook kun je bij de Action wel spullen vinden, maar om eerlijk te zijn was het dit jaar vrij summier. Het enige wat ik heb gevonden is het grijze kleed met de vleermuizen. 

Spinnenwebben en schedels

Wat direct zorgt voor een creepy sfeertje zijn de spinnenwebben. Deze koop je voor nog geen €1 en kun je helemaal uit elkaar trekken. Ze plakken bijna aan alles. Zet hier de bijgeleverde spinnetjes in en voila! 

Schedels mogen natuurlijk niet ontbreken bij Halloween. Dus zorg dat je deze ook toevoegt aan je decoratie hoek. Ik heb de schedel kaars bij SoLow gekocht, deze gaat uit zijn oog lekken als je hem aansteekt (hier wachten we toch nog maar even mee ;)). De andere schedel en handjes zijn besteld bij bol.com.

Pompoenen

Vorig jaar hadden wij een grote pompoen gekocht, deze uitgehold en ingesneden. Dit was zoveel werk dat ik dit jaar heb gekozen voor kleine decoratieve pompoentjes. Hier in Brabant kun je deze bij heel veel boerderijen kopen of gratis afhalen. Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar bij de bloemist of tuincentrum. Halloween is niet compleet zonder pompoenen ;)

Borrelplank in Halloween stijl

Ga je een Halloween feestje geven dan mag een heerlijke zoet of hartige borrelplank geheel in stijl niet ontbreken. Lees  hierover verder in mijn foodblog.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.