Boysroom make-over

In de kamer van mijn zoon miste ik wat opbergmogelijkheden. Met de nieuwe bedbank Floris van Bopita hebben we nu 3 extra lades waar het speelgoed, de knuffels en het beddengoed makkelijk in opgeborgen kunnen worden. Ideaal als je een wat kleinere kinderkamer hebt en de losse spullen graag uit het zicht wil bewaren. 

After

Before

Bedbank

Voorheen hadden we een Ikea Kura bed staan, heel leuk om een gezellig chill hoekje onder te maken, maar daar werd geen gebruik van gemaakt en vond ik dat we de ruimte beter konden gebruiken.

Met de komst van het nieuwe kinderbed met laden hebben we een gezellig bed, maar ook ruime opbergmogelijkheden voor extra spullen. Door de zwarte kleur samen met de lades, die zijn voorzien van een leren handgreep, krijgt het bed een stoere look. Wat helemaal passend is in het monochrome thema van deze jongenskamer.

Ook vind ik dat de kamer nu an sich ruimer oogt door het 'lage' bed. 

Styling

Om het monochrome thema goed door te voeren is het bed voorzien van nieuw beddengoed in wit met zwarte plusjes, samen met een bijpassend zwart wafelplaid. Beide producten komen van Smulders Textiel.

Het Ikea besta kastje met zwart witte bakken, het vloerkleed van Tapiso en de fauteuil van Laui lounge stonden al op zijn kamer.  Zo ook de posters in het Batman thema. Deze heb ik gekocht bij broeder Ali en de grote poster boven zijn bed is van Photowall Sweden.

De space dog is een nieuwe aanwinst die ik gevonden heb bij Amazon, ze hebben verschillende varianten. Het is een galaxy projector, heeft verschillende muziekjes en je kunt je eigen telefoon via Bluetooth erop aansluiten en muziek afspelen via het hondje. De kamer veranderd 's avonds in een waar sterrenstelsel. Echt een aanrader!

De plafondlamp komt van Ikea en hier zit een Philips Hue kleurenlamp in. Het groen komt exact overeen met de aanwezige sterren. Wat een heerlijke kamer om in slaap te vallen.

Droomkamer

Ik kan je zeggen dat de kleine man onwijs blij is met zijn nieuwe bed! We hebben samen de lades ingeruimd en alle knuffels in zijn bed een fijn plekje gegeven. Hoe meer knuffels hoe beter wat hem betreft.

De kussens aan het eind van het bed geven een mooie en comfortabele plek voor ons om 's avonds een boekje voor te lezen. 

En ook al staat dit bed nu in een jongenskamer, dit bed kunnen we nog lang gebruiken. Zelfs over een paar jaar kan deze bedbank Floris nog prima door als een tienerbed.

 

 

 

Dit is een samenwerking met Bopita

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.