Nieuwe meubels van Xooon

Een rommelige kinderhoek en een zithoekje bij het raam waren nog niet af zoals ik het in mijn gedachten had, totdat ik bij Xooon in het Eindhovense filiaal ben gaan kijken en geslaagd ben voor beide meubels. Het modulo bureau en de brindisi fauteuil zijn helemaal naar smaak samen te stellen en daar hou ik van!

Modulo bureau

Het Modulo systeem is helemaal naar wens samen te stellen. Ik ben uit gegaan van een bureau/workspace in Onyx en heb hier aan de linker kant nog een kast toegevoegd net zoals rechts. Dit bied wat meer opbergruimte en zo is het een mooie evenwichtige hoek. De dichte kastjes hebben een push to open systeem. De glazen deurtjes hebben een bescheiden metalen handvat weggewerkt in het frame. 

Het middenstuk heeft een uitschuifbaar blad waar je  een toetsenbord en muis op kunt leggen om aan te werken. Ben je klaar dan schuif je het gemakkelijk in en de stoel er tegenaan. Zo wordt het een mooie slanke kast (40cm diep) die je op veel plekken kunt neerzetten in je huis.

Je kunt ook starten met een tv meubel, kast of een dressoir en deze helemaal naar eigen smaak aanpassen. Ze hebben alle meubels in Naturel en Onyx. Welk interieur je ook hebt het past altijd!

Stoel Liv

De stoel waar ik voor gegaan ben is officieel een eetkamer stoel en geen bureaustoel. Maar ik was opslag verliefd op Liv en heb gekozen voor wieltjes onder de poten zodat het gemakkelijk manoeuvreert en kan dienen als bureaustoel. Als extra heb ik een handvat op de achterkant laten zetten vanwege de lichte stof. Bruine vlekken gegarandeerd als je deze steeds aan de bovenkant vast pakt ;) 

De stoel is gestoffeerd in dezelfde stof als de bovenkant van de fauteuil en poef/hocker. Ondanks dat ze niet naast elkaar staan geeft het wel een mooi geheel in de ruimte als materialen of kleuren terugkomen.  

Brindisi Fauteuil

Het leuke aan de Brindisi fauteuil is dat je hem helemaal naar smaak kunt aanpassen. Daarnaast zit de stoel ook nog eens als een heerlijk zacht wolkje! Ik houd ervan om mijn benen lekker omhoog leggen dus de poef/hocker is een echte toevoeging aan deze relax fauteuil. Aan de zijkant zit een bescheiden hendel waarmee je de fauteuil in relax stand kan zetten. Zo achter het glas in het lentezonnetje is dat helemaal niet verkeerd ;)

Ik heb gekozen om de fauteuil en poef in dezelfde stoffen te laten bekleden. De onderkant is stof kiezel Toba en de bovenkant crème Malmo (welke overeenkomt met de Liv stoel). 

Accessoires

De hoekjes zijn gezellig aangekleed met bijpassende accessoires van Cocomaison. De beige vaas staat zo gezellig met de besjes. Het kleed Timmie is heerlijk zacht en maakt de werk hoek echt compleet als plaatje vind ik.  

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het me weten in een reactie hieronder.

 

Liefs,

Saar

 

 

 

dit is een samenwerkiong met Xooon

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.