Zolder make-over

De zolder was lange tijd een verzameling van allerlei oude meubels en spullen die we nog hadden van in het begin toen we gingen samen wonen. Het enige echte nieuwe wat er stond was de pc en het beeldscherm. Tijd voor een update! 

 

Nieuwe meubels

Omdat er maar een klein raampje met daglicht is wilde we de ruimte wat lichter maken. Dus alle donkere meubels eruit en nieuwe erin. We hebben een wit bureau en een witte archief kast gekocht bij de Ikea. Het bureau is elektrisch en kan gebruikt worden om zittend en staan te werken, je betaald er 100 euro meer voor maar het is echt ideaal en ik kan het aanraden. 

De archief kast hebben we gevuld met lectuurbakken voor alle belangrijke papieren. De printer staat onderin de kast, waar een uitsparing aan de achterkant zit voor de snoeren. Superfijn, alles netjes weg gewerkt. 

De bureau stoel is een luxe game stoel van het merk Secret Lab. 

 

Sfeer

 

Door een donkere lambrisering op de muur te schilderen lijkt de ruimte groter, ondanks de donkere kleur lijkt het nu groter en meer sfeervol. Ik heb dezelfde kleuren gebruikt als beneden. De licht grijze kleur van Sikkens is ON00.86, de donkergrijze kleur is van Sikkens kleur ON00.18. De stopcontacten heb ik mat zwart gespoten zodat ze minder opvallen in de donkere muur. 

De lampjes slinger is de Edison Led van Ledr shop. Ideaal voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Je kunt de lampjes ook gemakkelijk koppelen en de slinger maken zo lang als je wilt.

D.m.v. posters aan de muur te hangen en accessoires op de kast te zetten maakte ik de ruimte helemaal af. 

Ik hoop dat je hier inspiratie kon uithalen en leuk vond om de make-ver te zien van donkere ruimte naar meer licht en een betere indeling.

Heb je vragen of opmerkingen laat dan een berichtje achter vind ik leuk!

Liefs, Sarah

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.