Mosschilderij van Moswens

Groene muur

Een warm, sfeervol en origineel schilderij, dat is een mosschilderij zeker! Al een hele tijd stond dit op ons verlanglijstje en wat een geweldig kunstwerk hebben wij nu aan de muur hangen. Dit mosschilderij is vernoemd naar mij en te vinden onder de naam 'SAAR' op de webshop van Moswens. Hoe vet is dat!?

Duurzame moswand

De insteek van Moswens is om zo milieuvriendelijk en efficiënt mogelijk te werken. Het korstmos wat gebruikt wordt, is op een volledig milieuvriendelijke manier onder staatstoezicht geoogst. In het hele proces van oogsten tot verwerken worden geen schadelijke, toxische middelen gebruikt. De moswanden en moscreaties hebben een levensduur van meer dan 10 jaar, afhankelijk van hoe vaak het mos wordt geknuffeld. 

Stijl

In overleg met Rens van Moswens heb ik gekozen voor een ovale vorm met stalen omlijsting. Iets wat de primeur heeft en nog niet eerder is vertoond. De kleuren zijn helemaal afgestemd op mijn interieur. Er is gekozen voor een combinatie van plaatmos, bolmos en rendiermos met zachte groentinten gecombineerd met grijs en beige. En het past perfect bij de rest!

Service

Het mosschilderij had een levertijd van ongeveer 7 weken. Het werd op afspraak thuis geïnstalleerd. In overleg hebben we samen de precieze plek gekozen waar deze moest komen te hangen. Ze gaan heel secuur te werk, zonder de muur te beschadigen wordt het schilderij met beleid opgehangen en de rand schoongemaakt van stof. Ze waren ongeveer een half uurtje bezig. Niets dan lof voor de service van Moswens!

Eyecatcher

Onze eethoek had echt een eyecatcher nodig en ik had al langere tijd mijn ogen op een mosschilderij. Ik ben ontzettend blij dat we nu een originele vorm hebben die nog niet eerder is vertoond en natuurlijk naar mij is vernoemd. Dat het afgestemd is op onze interieur kleuren en prachtig afsteekt van de donkere wand maakt dat hij echt opvalt op een goede manier. Ik had me geen beter of origineler schilderij kunnen wensen! 

SAAR

Geïnspireerd geraakt en wil je nu ook zo'n prachtig kunstwerk in je huis? Ga dan naar de webshop van Mosschilderij. Ze hebben SAAR in 2 formaten: 120x60 en 160x80. Het laatste formaat hangt bij ons aan de muur en deze is zo'n 4 meter lang. Heb je een kleiner wandje zou ik kiezen voor het kleinere formaat. 

Zou jij ook kiezen voor zo'n gaaf kunstwerk in je huis? Laat het me weten in een reactie hieronder.

 

Liefs,
Saar

 

Dit is een samenwerking

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.